Michael Ansara

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Michael Ansara
Michael Ansara Law of the Plainsman 1959.JPG
Gebuer 15. Abrëll 1922
Syrien
Gestuerwen 31. Juli 2013
Doudesursaach Alzheimer
Nationalitéit USA, Syrien
Aktivitéit Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller, Theaterschauspiller, Synchronspriecher
Famill
Bestuet mat Jean Byron, Barbara Eden
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Michael Ansara, gebuer de 15. Abrëll 1922 a Syrien a gestuerwen den 31. Juli 2013 Calabasas, Kalifornien war en US-amerikanesche Schauspiller.

De Michael Ansara huet an iwwer 180 Kinos an TV-Filmer haaptsächlech an Niewerolle matgespillt. Hie war a Filmer vun sou bedeitende Filmregisseuren wéi Joseph L. Mankiewicz ( Julius Caesar , 1953) a Cecil B. DeMille (The Ten Commandments, 1956) ze gesinn.

Filmographie[edit | edit source]

Kino[edit | edit source]

vun 1944 bis 1949[edit | edit source]

vun 1950 bis 1959[edit | edit source]

vun 1960 bis 1969[edit | edit source]

vun 1970 bis 1979[edit | edit source]

vun 1980 bis 1999[edit | edit source]

Um Spaweck[edit | edit source]

Commons: Michael Ansara – Biller, Videoen oder Audiodateien