Vuelta Ciclista a Aragón

Vu Wikipedia
Wiesselen op: Navigatioun, sichen
Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

D'Vuelta Ciclista a Aragón war eng Etappecourse mam Vëlo, déi a Spuenien an der autonomer Gemeinschaft Aragonien gefuer gouf.

2005 huet d'Course zum UCI Europe Tour gehéiert a war an der Klass 2.1 agestuuft, a vun 2006 un gouf se net méi gefuer.

D'Gewënner[änneren | Quelltext änneren]

1939: Antonio Sancho Flag of Spain.svg Spuenien
1954: Francisco Alomar Flag of Spain.svg Spuenien
1965: José Pujol Flag of Spain.svg Spuenien
1966: Salvador Conet Flag of Spain.svg Spuenien
1967: José Luis Uribezubia Flag of Spain.svg Spuenien
1968: José Manuel Abellan Flag of Spain.svg Spuenien
1969: Jesús Manzaneque Flag of Spain.svg Spuenien
1970: Luis Pedro Santamarina Flag of Spain.svg Spuenien
1971: Ramón Saez Flag of Spain.svg Spuenien
1973: Jesús Manzaneque Flag of Spain.svg Spuenien
1974: Javier Ellorriaga Flag of Spain.svg Spuenien
1975: Agustín Tamames Flag of Spain.svg Spuenien
1976: Javier Elorriaga Flag of Spain.svg Spuenien
1977: José Nazabal Flag of Spain.svg Spuenien
1978: José Suárez Cueva Flag of Spain.svg Spuenien
1979: Roque Moya Flag of Spain.svg Spuenien
1980: Faustino Fernández Ovies Flag of Spain.svg Spuenien
1981: Antonio Coll Flag of Spain.svg Spuenien
1982: Carlos Hernández Flag of Spain.svg Spuenien
1983: Pedro Delgado Flag of Spain.svg Spuenien
1984: José Recio Flag of Spain.svg Spuenien
1985: José Recio Flag of Spain.svg Spuenien
1986: Stephan Joho Flag of Switzerland.svgEidelt Bild.jpg Schwäiz
1987: Anselmo Fuerte Flag of Spain.svg Spuenien
1988: Francisco Mauleon Flag of Spain.svg Spuenien
1989: Iñaki Gaston Flag of Spain.svg Spuenien
1990: Nico Emonds Flag of Belgium (civil).svg Belsch
1991: Edgard Corredor Flag of Colombia.svg Kolumbien
1992: Luis Herrera Flag of Colombia.svg Kolumbien
1993: Alfonso Gutiérrez Flag of Spain.svg Spuenien
1994: Marino Alonso Flag of Spain.svg Spuenien
1995: Fernando Escartín Flag of Spain.svg Spuenien
1996: Melchor Mauri Flag of Spain.svg Spuenien
1997: Aitor Garmendia Flag of Spain.svg Spuenien
1998: Aitor Garmendia Flag of Spain.svg Spuenien
1999: Juan Carlos Domínguez Flag of Spain.svg Spuenien
2000: Leonardo Piepoli Flag of Italy.svg Italien
2001: Juan Carlos Domínguez Flag of Spain.svg Spuenien
2002: Leonardo Piepoli Flag of Italy.svg Italien
2003: Leonardo Piepoli Flag of Italy.svg Italien
2004: Stefano Garzelli Flag of Italy.svg Italien
2005: Rubén Plaza Flag of Spain.svg Spuenien

Um Spaweck[änneren | Quelltext änneren]