Vuelta Ciclista a Murcia

Vu Wikipedia
Wiesselen op: Navigatioun, sichen
Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

D'Vuelta Ciclista a Murcia ass eng Etappecourse mam Vëlo, déi a Spuenien an der autonomer Gemeinschaft a Provënz Murcia gefuer gëtt.

Vun 1981 bis 1984 war d'Vuelta Ciclista a Murcia eng Amateurs-Course.

Zanter 2005 gehéiert dës Course zum UCI Europe Tour an ass zanterhier an der Klass 2.1 agestuuft.

D'Gewënner[änneren | Quelltext änneren]

1981: Pedro Delgado Flag of Spain.svg Spuenien
1982: José Sanchis Flag of Spain.svg Spuenien
1983: Javier Cedena Flag of Spain.svg Spuenien
1984: Ricardo Martínez Flag of Spain.svg Spuenien
1985: José Recio Flag of Spain.svg Spuenien
1986: Miguel Indurain Flag of Spain.svg Spuenien
1987: Pello Ruiz Cabestany Flag of Spain.svg Spuenien
1988: Carlos Hernandez Flag of Spain.svg Spuenien
1989: Marino Alonso Flag of Spain.svg Spuenien
1990: Tom Cordes Flag of the Netherlands.svg Holland
1991: Jose Luis Villanueva Flag of Spain.svg Spuenien
1992: Álvaro Mejía Flag of Colombia.svg Kolumbien
1993: Carlos Galarreta Flag of Spain.svg Spuenien
1994: Melchor Mauri Flag of Spain.svg Spuenien
1995: Adriano Baffi Flag of Italy.svg Italien
1996: Melchor Mauri Flag of Spain.svg Spuenien
1997: Juan Carlos Dominguez Flag of Spain.svg Spuenien
1998: Alberto Elli Flag of Italy.svg Italien
1999: Marco Pantani Flag of Italy.svg Italien
2000: David Cañada Flag of Spain.svg Spuenien
2001: Aitor Gonzalez Flag of Spain.svg Spuenien
2002: Victor Hugo Pena Flag of Colombia.svg Kolumbien
2003: Javier Pascual Llorente Flag of Spain.svg Spuenien
2004: Alejandro Valverde Flag of Spain.svg Spuenien
2005: Koldo Gil Flag of Spain.svg Spuenien
2006: Santos González Capilla Flag of Spain.svg Spuenien
2007: Alejandro Valverde Flag of Spain.svg Spuenien
2008: Alejandro Valverde Flag of Spain.svg Spuenien
2009: Denis Menchov Flag of Russia.svg Russland
2010: Frantisek Rabon Flag of the Czech Republic.svg Tschechesch Republik
2011: Jérôme Coppel Flag of France.svg Frankräich
2012: Nairo Quintana Flag of Colombia.svg Kolumbien
2013: Daniel Navarro
2014: Alejandro Valverde Flag of Spain.svg Spuenien
2015: Rein Taaramäe Flag of Estonia.svg Estland
2016: Philippe Gilbert Flag of Belgium (civil).svg Belsch

Um Spaweck[änneren | Quelltext änneren]