Circuit Cycliste Sarthe

Vu Wikipedia
Op d'Navigatioun wiesselen Op d'Siche wiesselen
Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Circuit Cycliste Sarthe - Pays de la Loire, och Circuit de la Sarthe genannt, ass eng Etappecourse mam Vëlo, déi a Frankräich an der Regioun Pays de la Loire gefuer gëtt.

Zanter 2005 gehéiert dës Course zum UCI Europe Tour an ass zanterhier an der Klass 2.1 agestuuft.

D'Gewënner[änneren | Quelltext änneren]

1975: Bernard Hinault Flag of France.svg Frankräich
1976: Bernard Hinault Flag of France.svg Frankräich
1977: Aavo Piikkus Flag of the Soviet Union.svg Sowjetunioun
1978: Bernd Drogan Flag of East Germany.svg DDR
1979: Christian Muselet Flag of France.svg Frankräich
1980: Greg LeMond Flag of the United States.svg USA
1981: Juri Barinov Flag of the Soviet Union.svg Sowjetunioun
1982: Ivan Mistchenko Flag of the Soviet Union.svg Sowjetunioun
1983: Pascal Jules Flag of France.svg Frankräich
1984: Claude Moreau Flag of France.svg Frankräich
1985: Pascal Jules Flag of France.svg Frankräich
1986: Didier Garcia Flag of France.svg Frankräich
1987: Piotr Ugrumov Flag of the Soviet Union.svg Sowjetunioun
1988: Thierry Marie Flag of France.svg Frankräich
1989: Thierry Laurent Flag of France.svg Frankräich
1990: Dimitri Jdanow Flag of Russia.svg Russland
1991: Bruno Cornillet Flag of France.svg Frankräich
1992: Jean-François Bernard Flag of France.svg Frankräich
1993: Jean-François Bernard Flag of France.svg Frankräich
1994: Stéphane Heulot Flag of France.svg Frankräich
1995: Thierry Marie Flag of France.svg Frankräich
1996: Adriano Baffi Flag of Italy.svg Italien
1997: Melchor Mauri Flag of Spain.svg Spuenien
1998: Melchor Mauri Flag of Spain.svg Spuenien
1999: Steffen Kjaergaard Flag of Norway.svg Norwegen
2000: David Cañada Flag of Spain.svg Spuenien
2001: David Millar Flag of the United Kingdom.svg Vereenegt Kinnekräich
2002: Didier Rous Flag of France.svg Frankräich
2003: Carlos Da Cruz Flag of France.svg Frankräich
2004: Thomas Lövkvist Flag of Sweden.svg Schweden
2005: Sylvain Chavanel Flag of France.svg Frankräich
2006: Stefan Schumacher Flag of Germany.svg Däitschland
2007: Andreas Klöden Flag of Germany.svg Däitschland
2008: Thomas Voeckler Flag of France.svg Frankräich
2009: David Le Lay Flag of France.svg Frankräich
2010: Luis León Sánchez Flag of Spain.svg Spuenien
2011: Anthony Roux Flag of France.svg Frankräich
2012: Luke Durbridge Flag of Australia.svg Australien
2013: Pierre Rolland Flag of France.svg Frankräich
2014: Ramūnas Navardauskas Flag of Lithuania.svg Litauen
2015: Ramūnas Navardauskas Flag of Lithuania.svg Litauen
2016: Marc Fournier Flag of France.svg Frankräich

Um Spaweck[änneren | Quelltext änneren]