Circuit Cycliste Sarthe

Vu Wikipedia
Wiesselen op: Navigatioun, sichen
Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Circuit Cycliste Sarthe - Pays de la Loire, och Circuit de la Sarthe genannt, ass eng Etappecourse mam Vëlo, déi a Frankräich an der Regioun Pays de la Loire gefuer gëtt.

Zanter 2005 gehéiert dës Course zum UCI Europe Tour an ass zanterhier an der Klass 2.1 agestuuft.

D'Gewënner[änneren | Quelltext änneren]

1975: Bernard Hinault Flag of France.svg Frankräich
1976: Bernard Hinault Flag of France.svg Frankräich
1977: Aavo Piikkus Flag of the Soviet Union.svg Sowjetunioun
1978: Bernd Drogan Flag of East Germany.svg DDR
1979: Christian Muselet Flag of France.svg Frankräich
1980: Greg LeMond Flag of the United States.svg USA
1981: Juri Barinov Flag of the Soviet Union.svg Sowjetunioun
1982: Ivan Mistchenko Flag of the Soviet Union.svg Sowjetunioun
1983: Pascal Jules Flag of France.svg Frankräich
1984: Claude Moreau Flag of France.svg Frankräich
1985: Pascal Jules Flag of France.svg Frankräich
1986: Didier Garcia Flag of France.svg Frankräich
1987: Piotr Ugrumov Flag of the Soviet Union.svg Sowjetunioun
1988: Thierry Marie Flag of France.svg Frankräich
1989: Thierry Laurent Flag of France.svg Frankräich
1990: Dimitri Jdanow Flag of Russia.svg Russland
1991: Bruno Cornillet Flag of France.svg Frankräich
1992: Jean-François Bernard Flag of France.svg Frankräich
1993: Jean-François Bernard Flag of France.svg Frankräich
1994: Stéphane Heulot Flag of France.svg Frankräich
1995: Thierry Marie Flag of France.svg Frankräich
1996: Adriano Baffi Flag of Italy.svg Italien
1997: Melchor Mauri Flag of Spain.svg Spuenien
1998: Melchor Mauri Flag of Spain.svg Spuenien
1999: Steffen Kjaergaard Flag of Norway.svg Norwegen
2000: David Cañada Flag of Spain.svg Spuenien
2001: David Millar Flag of the United Kingdom.svg Vereenegt Kinnekräich
2002: Didier Rous Flag of France.svg Frankräich
2003: Carlos Da Cruz Flag of France.svg Frankräich
2004: Thomas Lövkvist Flag of Sweden.svg Schweden
2005: Sylvain Chavanel Flag of France.svg Frankräich
2006: Stefan Schumacher Flag of Germany.svg Däitschland
2007: Andreas Klöden Flag of Germany.svg Däitschland
2008: Thomas Voeckler Flag of France.svg Frankräich
2009: David Le Lay Flag of France.svg Frankräich
2010: Luis León Sánchez Flag of Spain.svg Spuenien
2011: Anthony Roux Flag of France.svg Frankräich
2012: Luke Durbridge Flag of Australia.svg Australien
2013: Pierre Rolland Flag of France.svg Frankräich
2014: Ramūnas Navardauskas Flag of Lithuania.svg Litauen
2015: Ramūnas Navardauskas Flag of Lithuania.svg Litauen
2016: Marc Fournier Flag of France.svg Frankräich

Um Spaweck[änneren | Quelltext änneren]