Circuit Cycliste Sarthe

Vu Wikipedia
Wiesselen op: Navigatioun, sichen
Soccer stub.svg Dëse Sportsartikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir Hëllef braucht beim Schreiwen, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Circuit Cycliste Sarthe - Pays de la Loire, och Circuit de la Sarthe genannt, ass eng Etappecourse mam Vëlo, déi a Frankräich an der Regioun Pays de la Loire gefuer gëtt.

Zanter 2005 gehéiert dës Course zum UCI Europe Tour an ass zanterhier an der Klass 2.1 agestuuft.

D'Gewënner[änneren | Quelltext änneren]

1975 : Bernard Hinault Flag of France.svg Frankräich
1976 : Bernard Hinault Flag of France.svg Frankräich
1977 : Aavo Piikkus Flag of the Soviet Union.svg Sowjetunioun
1978 : Bernd Drogan Flag of East Germany.svg DDR
1979 : Christian Muselet Flag of France.svg Frankräich
1980 : Greg LeMond Flag of the United States.svg USA
1981 : Juri Barinov Flag of the Soviet Union.svg Sowjetunioun
1982 : Ivan Mistchenko Flag of the Soviet Union.svg Sowjetunioun
1983 : Pascal Jules Flag of France.svg Frankräich
1984 : Claude Moreau Flag of France.svg Frankräich
1985 : Pascal Jules Flag of France.svg Frankräich
1986 : Didier Garcia Flag of France.svg Frankräich
1987 : Piotr Ugrumov Flag of the Soviet Union.svg Sowjetunioun
1988 : Thierry Marie Flag of France.svg Frankräich
1989 : Thierry Laurent Flag of France.svg Frankräich
1990 : Dimitri Jdanow Flag of Russia.svg Russland
1991 : Bruno Cornillet Flag of France.svg Frankräich
1992 : Jean-François Bernard Flag of France.svg Frankräich
1993 : Jean-François Bernard Flag of France.svg Frankräich
1994 : Stéphane Heulot Flag of France.svg Frankräich
1995 : Thierry Marie Flag of France.svg Frankräich
1996 : Adriano Baffi Flag of Italy.svg Italien
1997 : Melchor Mauri Flag of Spain.svg Spuenien
1998 : Melchor Mauri Flag of Spain.svg Spuenien
1999 : Steffen Kjaergaard Flag of Norway.svg Norwegen
2000 : David Cañada Flag of Spain.svg Spuenien
2001 : David Millar Flag of the United Kingdom.svg Groussbritannien
2002 : Didier Rous Flag of France.svg Frankräich
2003 : Carlos Da Cruz Flag of France.svg Frankräich
2004 : Thomas Lövkvist Flag of Sweden.svg Schweden
2005 : Sylvain Chavanel Flag of France.svg Frankräich
2006 : Stefan Schumacher Flag of Germany.svg Däitschland
2007 : Andreas Klöden Flag of Germany.svg Däitschland
2008 : Thomas Voeckler Flag of France.svg Frankräich
2009 : David Le Lay Flag of France.svg Frankräich
2010 : Luis León Sánchez Flag of Spain.svg Spuenien
2011 : Anthony Roux Flag of France.svg Frankräich

Um Spaweck[änneren | Quelltext änneren]