Clásica Ciclista San Sebastián - San Sebastián

Vu Wikipedia
Wiesselen op: Navigatioun, sichen

D'Clásica Ciclista San Sebastián - San Sebastián, oder méi kuerz Clásica Ciclista San Sebastián, ass eng Vëloscourse vun engem Dag, déi am Baskeland gefuer gëtt. Den Depart an d'Arrivée vun der Course sinn zu San Sebastián.

Zanter 2005 gehéiert dës Course zu der Serie vum UCI ProTour.

D'Gewënner[änneren | Quelltext änneren]

1981 : Marino Lejarreta Flag of Spain.svg Spuenien
1982 : Marino Lejarreta Flag of Spain.svg Spuenien
1983 : Claude Criquelion Flag of Belgium (civil).svg Belsch
1984 : Niki Rüttimann Flag of Switzerland.svgEidelt Bild.jpg Schwäiz
1985 : Adri van der Poel Flag of the Netherlands.svg Holland
1986 : Inaki Gaston Flag of Spain.svg Spuenien
1987 : Marino Lejarreta Flag of Spain.svg Spuenien
1988 : Gert-Jan Theunisse Flag of the Netherlands.svg Holland
1989 : Gerhard Zadrobilek Flag of Austria.svg Éisträich
1990 : Miguel Indurain Flag of Spain.svg Spuenien
1991 : Gianni Bugno Flag of Italy.svg Italien
1992 : Raul Alcala Flag of Mexico.svg Mexiko
1993 : Claudio Chiappucci Flag of Italy.svg Italien
1994 : Armand de Las Cuevas Flag of France.svg Frankräich
1995 : Lance Armstrong Flag of the United States.svg USA
1996 : Udo Bölts Flag of Germany.svg Däitschland
1997 : Davide Rebellin Flag of Italy.svg Italien
1998 : Francesco Casagrande Flag of Italy.svg Italien
1999 : Francesco Casagrande Flag of Italy.svg Italien
2000 : Erik Dekker Flag of the Netherlands.svg Holland
2001 : Laurent Jalabert Flag of France.svg Frankräich
2002 : Laurent Jalabert Flag of France.svg Frankräich
2003 : Paolo Bettini Flag of Italy.svg Italien
2004 : Miguel Angel Perdiguero Flag of Spain.svg Spuenien
2005 : Constantino Zaballa Gutierrez Flag of Spain.svg Spuenien
2006 : Xavier Florencio Flag of Spain.svg Spuenien
2007 : Leonardo Bertagnolli Flag of Italy.svg Italien
2008 : Alejandro Valverde Flag of Spain.svg Spuenien
2009 : Carlos Barredo Flag of Spain.svg Spuenien
2010 : Luis León Sánchez Flag of Spain.svg Spuenien
2011 : Philippe Gilbert Flag of Belgium (civil).svg Belsch

Um Spaweck[änneren | Quelltext änneren]

Commons: Clásica de San Sebastián – Biller, Videoen oder Audiodateien
UCI ProTour Courssen
Tour Down Under | Ronde van Vlaanderen | Vuelta Ciclista al País Vasco | Gent - Wevelgem | Amstel Gold Race | Tour de Romandie | Volta Ciclista a Catalunya | Critérium du Dauphiné Libéré | Tour de Suisse | Clásica Ciclista San Sebastián - San Sebastián | Tour de Pologne | Vattenfall Cyclassics | Eneco Tour | Grand Prix Ouest-France